Review: Deník kočičího intelektuála

Deník kočičího intelektuála by Petra Polsen
My rating: 3 of 5 stars

Pro mě lehké zklamání, asi jsem od této nenápadné knížečky čekala víc, než mi mohla nabídnout. V podstatě ani tak nejde o tu kočku, jako spíš o lidi, kteří se okolo ní (nebo spíš něho, je to kocour) pohybují. Občasně se vyskytující humor by mohl být dávkován v mnohem větší míře. Věřím, že tak cynické zvíře, jako je kočka, by ho mohlo a mělo rozdávat všemi čtyřmi tlapkami.

View all my reviews

Komentáře

  1. Jako autorka přijímám jakýkoli názor a je na každém, zda a kde v knížce najde humor. Hůře se smiřuji s faktem, že v rámci hodnocení byla bez mého souhlasu zveřejněna pasáž z knihy. Věřím, že autorská práva mají stále svou platnost a "céčko v kroužku" není v tiráži jen na okrasu. Mimochodem, proč myslíte, milá Julie, že jsem tak pečlivě vybírala ukázku na obálku knihy?
    Petra Polsen

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry vecer pani Polsen, velice me mrzi jakekoliv nedorozumneni, zila jsem v domneni, ze v pripade recenze je mozne pouzit vynatek z knihy bez toho, ze by byla porusena autorska prava. Samozrejme v ramci zachovani dobrych vztahu citaci okamzite mazu a jeste jednou se omlouvam. Preji Vam vse dobre a drzim pesti v dalsi tvorbe.

      Vymazat

Okomentovat