Review: After: Polibek

After: Polibek by Anna Todd
My rating: 4 of 5 stars

Tyhle YA romance, to je boží dílo. Ale vážně, mně se to moc líbilo, takové nenáročné, oddechové čtení. Stránky jsem hltala jednu za druhou a více jak 500 stran bylo stráveno natotata. Vím, že je to prostinké, ale proč si nepopustit uzdu fantazie. Komplikovaný vztah dvou naprosto odlišných vysokoškoláků, který se bleskurychle mění z bláznivé zamilovanosti do totální nenávisti, je místy už lehce nereálný, ale většinou se autorka drží, při sexuálních scénách není zbytečně vulgární a celkově život trošku naivní dívky z unuděného maloměsta a potetovaného mladíka s více komplexy než jich má celá vaše rodina i s příbuznými je místy nejen dost vzrušující, ale dokonce i zábavný. Já se tedy docela dobře bavila.

Ukázka z knihy:

"Chci tě." Posunula jsem se k němu.

"Chceš, abych ti udělal co, Thereso?" Věděla jsem, že si ze mě utahuje.

"Ty víš... abys mě tam líbal," řekla jsem a jeho úsměv se rozšířil. Sklonil se a políbil mě na rty. Protočila jsem panenky a on mě znovu políbil.

"To není ono?" ušklíbl se na mě. Zlehka jsem ho plácla. To chce, abych žebrala?

"Líbej mě... tam." Ukázala jsem si do klína a zakryla si dlaněmi obličej. "Ty schválně chceš, abych se styděla," zavrčela jsem, když mi je se smíchem odtáhl. Nechal svoje ruce na mých.

"Ne, nechci. Jen chci slyšet, po čem toužíš."

"Nech to plavat, Hardine," pronesla jsem hlasitě. Protože jsem se styděla. Možná nade mnou chvíli získaly vládu hormony, ale ten okamžik pominul, a já měla vztek, že mě Hardin musí věčně tak provokovat. Odvrátila jsem se od něj a zůstala ležet na boku zády k němu. Přitáhla jsem si k bradě deku.

"Hele, promiň," ozval se, ale já si ho nevšímala. Měla jsem vztek i sama na sebe, že když jsem s Hardinem, chovám se jako typická hormonálně nevyrovnaná holka.

"Dobrou noc, Hardine," vyštěkla jsem a slyšela, jak si vzdychl. Zamumlal něco, co znělo jako "tak fajn", ale nevyzvala jsem ho, aby to zopakoval. Přinutila jsem se zavřít oči a myslet na všechno jiné, jen ne na Hardinův jazyk nebo na to, jak mě objímal kolem ramen. Za chvíli jsem usnula.

View all my reviews

Komentáře