Knihy!

Zdravím vás!

Začalo mě mrzet, že můj filmový blog, který slouží spíše jako inspirace pro mé přátele a známé, již není aktuální a ani aktualizovaný. A to z toho důvodu, že jsem přibližně před dvěma roky prakticky přestala koukat na filmy a seriály a s nebývalou vervou jsem se pustila do čtení knih. 

Čekala jsem, že mě nová mánie nebude nikterak dlouho držet a já se znovu pustím do oblíbených filmových recenzí. Nicméně opak je pravdou - a já stále nemůžu uniknout ze spárů knižních novinek, bestsellerů i klasických děl. Čtu všude kde se dá, při cestě do a z práce, při jídle, před spaním a někdy dokonce hned po probuzení. Čtu si ve vaně i tam, kam musí každý. Čtu si při chůzi a kdyby to šlo, čtu si i při běhání. Je ze mě čtecí maniak a nestydím se za to. 

No a tak mě napadlo využít tento prostor ke sdílení mých čtenářských úspěchů. Momentálně mě dosti fascinují komiksy, fantasy, young-adult literatura, severské krimi. Ale ráda si přečtu cokoliv, co není jen potištěným papírem a má vzhledem k žánru pro mě svou hodnotu. 

Pevně doufám, že se vám moje nové zaměření bude líbit a slibuju, že se v mezičase pokusím vyplodit i nějakou tu filmovou recenzi.

Vaše Juli

Komentáře